Lucian Viziru

Având probleme mari cu stomacul actorul și-a sunat medicul care i-a. 1 day agoLucian Viziru a luat decizia de a se despărți de România și de a începe o nouă viață în Germania în urmă cu mai mulți ani.


Ok Magazine Foto Video Lucian Viziru După 7 Ani De Germania M Am Decis Să Mă Intorc In Romania Si Tot Acum Si A Văzut Pentru Prima Dată In 2021 Oneill Friends

7 august 1980 București este un actor român și jucător de biliard.

. Lucian Viziru nu mai are nevoie de prezentare actorul a cunoscut succesul jucând în telenovele înainte de a pleca în Germania. Lucian Viziru a plecat din ţară în urmă cu şase ani când fiul său Mihai avea doar trei ani. Lucian Viziru is a Romanian film and television actor and singerHe was born on December 20 1976 in Bucuresti Romania He graduated from National Academy of Physical Education and Sport.

Lucian Viziru Sotie. E SUPERBA si e singura care a reusit sa-l cuminteasca pe Fratele lui augustin viziru a recunoscut că intenționează să se întoarcă în românia mai ales acum că soția sa lucrează aici. 13 hours agoLucian Viziru a fost invitat la rubrica Sosurile iuți din cadrul emisiunii La Măruță difuzată pe Pro TV.

O luasem pe căi greșite După șapte ani în care a stat în Germania cu soția lui Ema și cu fiul lor Mihai Lucian Viziru a luat decizia de a se întoarce acasă în România. 1 day agoLucian Viziru a anunțat că va reveni pe micul ecran din acest an și are deja câteva proiecte care s-ar putea concretiza. Astfel actorul a declarat că sunt șanse mari să apară.

După întoarcere cunoscut-o și pe fiica fratele lui Augustin Viziru. Lucian viziru în vârstă de 44 de ani a dat. De când s-a mutat înapoi în România cântărețul are planuri mari.

Dacă vrei să duci o viață liniștită calculată fără griji și să muncești până nu mai poți atunci da în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit. A primit mai multe întrebări a oferit răspunsuri la toate însă la cele pe care nu voia să le facă publice era nevoit să mănânce iute. Lucian Viziru is on Facebook.

Known for films Iubire ca in filme 2006 Lacrimi de iubire - filmul 2006 and Lacrimi de. In 2005 he plays first role in the movie Lacrimi de iubire. 2288 Followers 16 Following 43 Posts - See Instagram photos and videos from Lucian Viziru lucian_viziru.

Augustin Marin Viziru Petre n. Lucian viziru fostul solist al trupei gaz pe foc făcea senzație în anii. Este fratele mai mic al fostului cântăreț Lucian ViziruEl este nepotul fostului mare tenismen Gheorghe ViziruA absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport ANEFS actuala Universitate Națională de Educație Fizică și Sport UNEFS din București secția.

Invitat recent în cadrul unui podcast Lucian Viziru a vorbit. Listen to music by Lucian Viziru on Apple Music. Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Revelion cu suspiciune de infarct.

Mai mult acesta ar putea juca din nou alături de fratele său. Lucian Viziru a vorbit despre întoarcerea sa în România după ce timp de 7 ani a locuit împreună cu familia în Germania. S-a mutat în Germania împreună cu băiatul şi soţia lui Ema şi chiar dacă i-a fost extrem de greu la început şi a fost nevoit să facă foamea la propriu Lucian nu a renunţat.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. 1 day agoL ucian Viziru va apărea într-un nou film sau serial în 2022. Are multe idei de proiecte pe care vrea să le pună în aplicare.

Lucian Viziru is a Romanian film and television actor and singerHe was born on December 20 1976 in Bucuresti Romania He graduated from National Academy of Physical Education and Sport. El a lăsat în urmă atunci cariera sa de actor și s-a făcut antrenor de tenis. Acesta a fost ținut timp de câteva zile pe secția de Terapie Intensivă timp în care a fost monitorizat continuu.

In 2005 he plays first role in the movie Lacrimi de iubire. Fostul membru al trupei Gaz pe Foc a mărturisit că nu se aștepta să îi fie atât de dor de țara natală și se bucură că a făcut acest pas. Find top songs and albums by Lucian Viziru including Numar stelele Lacrimi de iubire and more.

Known for films Iubire ca in filme 2006 Lacrimi de iubire - filmul 2006 and Lacrimi de. La un moment dat am avut o miocardita am ajuns la spital din cauza bilei iar miocardita a fost la un moment dat dar nu știu. Lucian Viziru a fost întrebat mai întâi de starea de sa de sănătate având în vedere că recent acuza anumite probleme medicale ajungând la spital.

Lucian Viziru a făcut dezvăluiri inedite din viața lui personală. La cele la care nu a vrut să răspundă Lucian Viziru a fost nevoit să mănânce din sosurile picante. Lucian Viziru - Predestinati Official AudioPiesa de pe albumul.

Join Facebook to connect with Lucian Viziru and others you may know. Actorul a fost invitat la rubrica Sosurile iuți din cadrul emisiunii La Măruță difuzată pe PRO TV acolo unde i-au fost adresate mai multe întrebări. 1 day agoLucian Viziru dezvăluiri despre starea de sănătate.

Cea mai mare dorință a actorului este să mai. Predestinati 2006 Track list01 Lucian Viziru - Numar Stelele02 Lucian Viziru - Lacrimi d. Lucian Viziru a revenit în România.


Tiktok Senpai Sugamama Video In 2020 Anime Canvas Anime Canvas Art Anime Crafts


Ok Magazine Foto Video Lucian Viziru După 7 Ani De Germania M Am Decis Să Mă Intorc In Romania Si Tot Acum Si A Văzut Pentru Prima Dată In 2021 Oneill Friends


Olimpia Panciu și Mihai Constantinescu Ninge Mereu Youtube Youtube Dan Music


Pin On Vip


With Lucian Viziru Radu Buzăianu Si Costin Desliu Fashion Academic Dress Vip


With Alex Dima Vip Alex


Tiktok Senpai Sugamama Video In 2020 Anime Canvas Anime Canvas Art Anime Crafts


With Zoli Toth Sistem Couple Photos Couples Photo


Tiktok Senpai Sugamama Video In 2020 Anime Canvas Anime Canvas Art Anime Crafts


Mirela Petrean Si Florin Ionas Generalul De Vreo Catva Timp Incoace Youtube Muzică Youtube Muzică Populară


With Gianina Corondan Vip


Ok Magazine Foto Video Lucian Viziru După 7 Ani De Germania M Am Decis Să Mă Intorc In Romania Si Tot Acum Si A Văzut Pentru Prima Dată In 2021 Oneill Friends

Comments

Popular posts from this blog

charlotte surgery center in charlotte nc

chinese food freehold nj delivery